FK Ekranas – FH Hafnarfjördur (0:1) 2013-07-16

1044090_4540262679563_1482889041_nIlgai lauktas ir pagaliau sulauktas mačas su islandų ekipa. Deja, bet visą šį laukimo laikotarpį gaubė paslapties šydas iki pat paskutinės dienos. Ištraukus burtus prasidėjo spėlionės kur žaisime, kada žaisime, kokiame sektoriuje apsistosime ir panašūs klausimai. Laikui einant klausimų mažėjo, o atsakymai į klausimus patiko ne visiems. Skaudžiausias kirtis buvo smogtas žiūrovams ir mums aktyviausiems fanams. UEFA delegatas neleido žmonėms stebėti futbolo iš D, E, F, G, H sektorių, nes jiems pasirodė, kad ten sėdėti yra pavojinga gyvybei ir neatitinka reikalavimų, o mes buvom nugrūsti į C sektoriaus viršų, kur mums buvo išskirta ~90 vietų, nors dieną prieš turėjome įsikurti C sektoriaus apačioje ir ramiai turėję kur išsikabinti vėliavas, dabar teko suktis iš padėties panaudojant apsaugines tvoreles. Prie visos šios mišrainės nereikia pamiršti, kad tas pats UEFA delegatas neleido į stadioną įsinešti mojuojamų vėliavų su 150 cm ilgio kotais, nes jo manymu tai yra šaltas ginklas ir gali būti panaudotas ne pagal paskirtį. Apie tokią situaciją galima tik pasakyti: AGAINST MODERN FOOTBALL. Šiai idėjai buvo pagamintas ir baneris. Na o ką galima būtų pasakyti apie palaikymą, komandos žaidimą ir prastą rezultatą? Į sektorių susirenka 58 PA atstovai. Mačo metu pakeliamas baneris WE‘RE READY TO WIN! ir išmetamas kalnas konfety. Palaikymas mačo pradžioje pagirtinas ir skamba tikrai neblogai, 29 min. gavus golą palaikymas krenta, bet visą mača išlieka vidutiniškas, o likus 15 min. iki mačo pabaigos dedame visas jėgas, kad komanda pakiltų į kovą ir išlygintų rezultatą, bet futbolo dievai tądien buvo islandų pusėje, o mūsų klubas nors ir sukūręs nemažai progų pataikydavo tik į virpstus. Deja, bet mačas taip ir baigėsi 0:1 mūsų nenaudai, tad belieka visas viltis dėti į kovą Islandijoje. Po finalinio švilpuko padėkojame komandai, komanda padėkoja mums už palaikymą, nusirišame  vėliavas ir keliaujame kas namo, kas nuplauti liūdesio..

P.S Ačiū p. A., kuris po ilgo laiko grįžo nors vienam kėliniui į capo vaidmenį.

Atsakomosios varžybos vyks liepos 23 d. 22.15 val. (Lietuvos laiku) Islandijoje, į kurią vyks 2 PA atstovai linkime jiems sėkmės ir lauksime sugrįžtant su pergale ir įdomiu aprašymu.

O A lygos čempionate dabar pertrauka ir į kovas grįžime tik rugpjūčio 3 d.18 val. kovoje su Gargždais išvykoje, tad taupome pinigėlius, deriname darbus, reikalus kviečiame draugus ir keliaujame visi kartu! Pirmyn mėlynai raudoni!

_TST5535 _TST5224

5 Responses to “FK Ekranas – FH Hafnarfjördur (0:1) 2013-07-16”

Kitos rungtynės

Išvykų TOP 5
Prisijunk prie Mūsų!