Tinklalapio atnaujinimas

Ko gero, jau pastebėjote, kad atsinaujino mūsų tinklalapis. Nuo šiol yra galimybė komentuoti kiekvieną mačo aprašymą, užsisakyti naujus įrašus RSS srautu, taip pat papildytas ir turinys – pateikta informacija norintiems prisijungti, artimiausio mačo anonsai, išvykų statistika. Kol kas nėra sukeltas naujienų archyvas – ankstesnių sezonų aprašymai, tai bus padaryta artimiausiu metu. Taip pat prižadame pasistengti operatyviai pateikti naujausią informaciją, nuotraukas bei kitas su tribūnos gyvenimu susijusias naujienas. O kol kas konstruktyvi kritika, pagyros, sveikinimai bei pastabos laukiamos komentaruose bei forume. Tik nepamirškit – necenzūriniai, įžeidžiantys arba bent minimalių lietuvių kalbos reikalavimų neatitinkantys komentarai bus trinami be perspėjimo. Gražaus ir įdomaus futbolo! Tegyvuoja mėlyna raudona!

4 Responses to “Tinklalapio atnaujinimas”

  • Mindasio:

    Šaunuoliai 🙂

  • Rolkiz:

    Šaunūs pokyčiai 🙂

  • wan2o:

    Beje kolegos.Tie kurie nori tureti individualu avatara ( jis bus vadinamas gravataru) taip, kaip pasidariau as, tereikia padaryti paprasta dalika.Nueiti i puslapi http://www.gravatar.com usiregistruoti, pateikti emeila ir uploadinti savo paveiksliuka.Ir visuose blogose, o ne tik sitame, kur jus rasyti komentara, bus matomas jusu individualus paveiksliukas. Jus esate identifikuojamas pagal nurodyta emeila.Galite pabandytiBeje kolegos

  • tai geriausias miestas tai geriausias klubas, man jis atrodo kaip is kaledinio katalogo, lyg apsale btu 🙂 cia man vienam taip atrodo?

Kitos rungtynės

Išvykų TOP 5
Prisijunk prie Mūsų!