PASKUTINĖS SEZONO RUNGTYNĖS! KELIAUJAME Į ŠIAULIUS!

Untitled-1 copy

Šiemet turime 50 metų klubo jubiliejų, turėjome ir labai sudėtingą sezoną bei nežinojome ar išliksime, nežinojome ar turėsime ką palaikyti… laikas bėgo žinios keitė viena kitą, bet iki finišo mes nukeliavome. Norėtųsi visiems padėkoti už tai, kad negailėjote laiko, finansų ar jėgų bent kartą nuvykti palaikyti mylimos komandos.

Beliko vienas oficialus dalykas, kurį reikėtų padaryti, tai nuvykti į Šiaulius. Šiauliai netolima išvyka, bei mums kaip Pirmajai Armadai svarbi tuo, kad į šį miestą, paskutinį mačą 2008 padarėme rekordinę išvyką! Tą dieną FKE palaikė 105 asmenys ir tada pradėjome 5 metų karaliavimo istoriją. Tad norėčiau ne raginti, siūlyti ir liepti važiuoti… paprasčiausiai norėčiau visų PAPRAŠYTI, kad VISI važiuotumėte kartu į Šiaulius !

Pasiūlykite draugams, kurie nors kartą yra buvę tribūnoje, kad vienam mačui visi susirinktume į krūvą ir parodytume žaidėjams, klubo vadovybei ir kitiems žmonėms, kad su šituo klubu mes augome, užaugome ir norime ,kad jis išliktų! Laikas bėga, o sentimentai išlieka!

Registracija kaip visada telefonu: + 370 656 66773 arba PM.
Išvykimo laikas : ~15-16h.
Išvykimo vieta : Muzikinis teatras.

Pirmyn mėlynai raudoni!

Comments are closed.

Kitos rungtynės

Išvykų TOP 5
Prisijunk prie Mūsų!