2014 metų sezonas baigtas!

10704155_10203385248339629_6017480720283177010_n

Atėjo žiema, atėjo ir sezono pabaiga. Daug visko per šį sezoną nuveikėm, daug visko išgyvenom ir daug visko patyrėm. PA kolektyvas pasistengs Jums parodyti nors dalelę, tai kas vyko šį sezoną, kad viskas būtų sudėta į vietas ir pateikta gražiai reikės truputėlį luktelėti..

O tam, kad laukti būtų lengviau, puikiais akimirkas, kurias praleidome visi kartu siūlome pažiūrėti, mūsų futbolo romantiko Arūno Kisieliaus video. Spausk čia!

2014 m. sezonas- koks jis buvo mums?

Jau kelios savaitės prabėgo kaip A lygos futbolo sezonas baigėsi, o su juo baigėsi ir dainos stadionuose. Kokie buvo šie 2014 metai? Kaip PA tribūna atrodė stadionuose? Ką gero ir ką blogo nuveikė tribūnose? Trumpas aprašymas Jums.

2014 m. sezonas buvo bemaž sunkiausias per per visus dvylika tribūnos gyvavymo metų. Žmonių skaičius ne tik stadionuose, bet ir tribūnoje smarkiai sumažėjęs, nors kaip pamatysite vėliau jis išliko gan stabilus ir mažai kintantis. Apie klubo sunkumus, finansines bėdas ir kitas problemas nekalbėsime, kalbėsime tai ką nuveikė PA šeima.

Pirmiausiai norėtume paminėti keletą skaičių, kurie nėra labai nuvyliantys, bet ir nekeliantys euforijos. Šiemet PA daugiausiai asmenų nuvežė į paskutinį mačą Šiauliuose – 38. Mažiausiai žmonių apsilankė kovo ir gegužės mėnesiais Gargžduose ir Klaipėdoje po 5. Vidutinis skaičius žmonių apsilankiusių išvykose yra 18, o namų mačuose – 31 asmuo. Rezultatas, kad ir kokie sunkūs laikai – nėra labai blogas. Pasiplokit patys sau!:)

Toliau keliaukime prie garsinio, vaizdinio palaikymo stadionuose. Šie metai vaizdiniu palaikymu buvo sausoki, pirotechnikos stadionuose padeginom nemažai, bet choreografiją įvykdėme tik vieną – paskutiniame namų mače su Atlantu. Fajerių, strobų, dūmų galima buvo išvysti ne viename mače, bet daugiausiai „pinigėlių į orą“ buvo paleista per paskutinius du mačus. „Tribūnoje buvo juokaujama, kad mače su Atlantu buvo tiek pyro, kad neradome laiko ją išdeginti“.

Visą sezoną šalia PA tribūnos ėjo koja kojon ir mūsų futbolo romantikas – Arūnas Kisielius, kuris kartu su PA vyrukais sezono pradžioje susuko keletą nuostabių, motyvacinių filmukų, kurių gali pavydėti ne tik visa Lietuva, bet ir Europa. Visus video galite rasti čia!

Be video daug nuostabių nuotraukų galite rasti ir mūsų facebook’o grupėje, pirmoji-armada.lt galerijoje, www.ultras.lt galerijoje ir žinoma Kristinos Černiauskaitės nuotraukų rinkiniuose čia!

Trumpai tiek apie šį sezoną. Jeigu ištvėrėme jį, ištversime dar sunkesnių.

P.S Greitai pasirodys informaciją ir apie svarbiausią žiemos renginį Lietuvos ultrų gyvenimą – fanČempą!

Comments are closed.

Kitos rungtynės

Išvykų TOP 5
Prisijunk prie Mūsų!