FK Panevėžio „Ekranas” – FK Pakruojo „Kruoja (6:2) 2013.03.17

Pirmasis namų mačas Panevėžyje su FK Kruoja, gaila, bet ne mūsų stadione, o PFA aikštėje. Pavasario vis dar nematyti. Mačas vyko 13h dienos, vėjas, minusas, tad stadione tikrai nebuvo šilta. Pirmieji žmonės į stadioną pradėjo rinktis likus pusantros valandos iki mačo. Mūsų sektoriuje sniego į valias, vėliavas tenka rištis už nugarų, ant tvoros, tad jų viso mačo metu buvo beveik nematyti. Į tribūną susirenka vos 36 asmenys. Apie palaikymą trumpai: pradžioje mini vaizdini palaikymas su mėlynai raudonais balionais, vėliau įjungiamos mojuojamos vėliavos ir mėlynai raudoni dūmai. Palaikymas vienas prasčiausių iš pastarųjų keletos sezonų namų mačuose. Nors vienas dalykas džiugino, tai komandos žaidimas. Sumindėmė Kruoją 6:2, pamatėme įstabaus grožio įvarčių, padėkojome komandai, jie mums už palaikymą ir visi skirstomės namo. Kitas mačas už dviejų savaičių kovo 30 d. Gargžduose 14h. Pasistengiame nepasiklysti Vėlykinėje buityje. Taip pat nepamirškite, kad Kovo 22d. Slovakija – Lietuva 20,10 h. Kaip ir visada į šią kelionę keliaus ir nemažas PA būrys. PIRMYN MĖLYNAI RAUDONI, PIRMYN LIETUVA!!!

3 Responses to “FK Panevėžio „Ekranas” – FK Pakruojo „Kruoja (6:2) 2013.03.17”

  • Valiukas:

    Per futbolo.tv visiškai nesigirdėjo (ir nesimatė), net galvojau, kad kažkas nutiko, nesusirinkot ar mentai prisikabino, nes visiškai jokio garso nebuvo, tik pižonų „bajeriai” girdėjosi.

  • AurimasPA:

    Buvo viskas baisiau nei baisu. Matytis negalejo, nes kameros buvo musu puseje per vidury tribunos, jie tupejo savo budeleje. Garso 0, priezasciu galima rasti daug, bet reikia taisytis.

  • Mantas:

    tai kad vejas tiesiai i mus. O pizonai vien aplink kamera . Nori nenori nesigirdejo, jokios akustikos stadione . Bet siaip pirmas kelinys nieko gero . Antras kiek geriau .

Kitos rungtynės

Išvykų TOP 5
Prisijunk prie Mūsų!