FK „Dainava” – FK „Ekranas” (0:3) 2011.03.20

Intensyvi sezono pradžia ir jau antrą kartą šią savaitę lankėmės Marijampolės manieže. Kaip visada žmonių skaičius neaišku ,nes vieni tingi užsiregistruoti kiti bando ieškoti kapeikų. Atkeliavus į išvykimo vietą paaiškėja ,kad 19 mikriukas jau su viršum tada griebėmės plano B. Skambinam V. sutariam dėl kainos ir iš Panevėžio išjuda mikriukas su 21 žmogumi bei Espace su 6. Prie IX forto paimame G. Vilniaus frontas deleguoja 8 žmones ir viso mūsų 36. Fanatielinimas kaip tokiam skaičiui visai neblogas. Konkurentų iš Alytaus ~20-25. Taigi šį kart buvo su kuo pasigalynėti balsais.  Pirmajame kėlinuke FKE nesiseka įmušti, tačiau antrajame 3 įvarčiai ir A lygos naujokai pastatyti į vietą. Kelionė kaip visada su nuotykiais tik ne visi tai atsimena.  Trumpa pertrauką A lygoje, tačiau laukia įspūdingos pora savaičių su Lietuvos rinktine.

2 Responses to “FK „Dainava” – FK „Ekranas” (0:3) 2011.03.20”

  • Jonas / Alytus:

    Kalbant apie abiejų pusių palaikymą… Norėtūsi sužinoti PA nuomonę,nes ji kol kas labai subjektyvi (Bent jau aprašyme).Dėkui.

  • Kestas:

    Sakyčiau jog gana neblogas palaikymas iš abiejų pusių. Na mūsų kiekiu buvo daugiau tad mes kartais girdėdavomės garsiau. Be to toks dalykas,kad kai stovi kažkurioje tribūnoje oponentų dažniausiai per savą rėkimą negirdi. Reiktų nešališkos nuomonės norint tiksliau nuspręsti.

Kitos rungtynės

Išvykų TOP 5
Prisijunk prie Mūsų!