Pirmosios – Armados susirinkimas!

11119465_10202890919308937_215013699_n

Prieš vėlykinį šeštadienį į numatytą susirinkimą, kuriame buvo aptarta esama ir būsima situacija susijusi su klubu ir PA gyvenimu susirenka trys dešimtys asmenų. Šio tekstu autorius šiuo skaičiu buvo maloniai nustebintas. Deja, bet dar geros dvidešimtys žmonių dėl gyvenimo kituose miestuose, šalyse ir atėjusių švenčių negalėjo sudalyvauti. O kas nedalyvavo, tai trumpai nušviesime apie ką buvo kalbama.

Pirmiausia nežinantiems esamos situacijos dėl klubo buvo trumpai paaiškinta situacija, kokioje bėdoje esame ir kodėl dėl tam tikrų priežasčių nestartavome nei A lygoje, nei I lygoje, nei kituose divizionuose. Klubo ateitis švelniai tariant miglota, o iš esamų mūsų žinių galime tik pasakyti – reikia laukti…

Kita tema – PA gyvenimo peripetijos. Kalba sukosi apie artėjantį fanų čempionatą ir mūsų pačių gyvenimą. Fanų čempionate mes startuosime, o jis vyks gegužės 31 d. Marijampolėje. Tikslas – medaliai! Pasiplanuokite visi savo darbus ir keliausime pasiimti medalių! Kitas iškeltas klausimas buvo atributika. Planuose yra turite naujų džemperių, marškinėlių, lipdukų, kai tik bus konkrečių įdėjų- Jūs jas pamatysite.

Toliau sekė klausimas apie naująjį klubą mūsų mieste ir santykiai su juo. O sutrumpintai, tai būtų taip, kad kuo mažiau jam skirsite savo dėmesio, tuo geriau. Prašome visų atsiriboti nuo, bet kokių veiksmų su šiuo dariniu, jis mūsų laiko nevertas.

Po įvykusio trumpo susirinimo savo poziciją išreiškėme ir PFA stadione, kur susitikimo „šis“ naujas klubas ir komanda iš Telšių. Į šoninį sektorių susirinkimo ta pati trijų dešimčių grupė, kuri ant tvoros užkabino banerį: „1 miestas – 1 komanda!FKE!“. Sudainuotos kelios dainos palaikančios mūsų klubą ir su keliais garso užtaisais iškeliauta iš stadiono. Mūsų žiniomis baneris žiūrovams ir apsaugai patiko, tad liko kabėti visą mačą.

Trumpai tiek apie tai kas vyko savaitgalį.

Susitiksime gegužės 31 d. Marijampolėje, registracija jau prasidėjo tel.nr 865666773.

Pirmyn mėlynai raudoni! Paspausk!

Comments are closed.

Kitos rungtynės

Išvykų TOP 5
Prisijunk prie Mūsų!