Taurė mūsų 5-ąjį kartą…!!!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

LFF taurės finalas, vienas svarbiausių mačų per visą sezoną… Iš Panevėžio pajuda 16 žmonių bei iš Vilniaus 9. Kelionė kaip kelionė, o vat Alytuje iškyla ir  pirmosios problemos. Mums buvo pasakyta ,kad už bilietus nemokėsime, tačiau apsauga prie stadiono liepia tą daryti. Kiek padvejojame ir nusprendžiame ,kad reikia į stadioną patekti civilizuotai. Vos įėjus į stadioną girdimi BanFan, kurių ko gero koks ~50. Mums tik sustojus į tribūną vienas po kito krenta du įvarčiai į FKE vartus. Lengvas pasimetimas, kuris ko gero buvo šaltas dušas ne tik žaidėjams, bet ir mums… Pirmąjį kėlinį leidžiame gerkles negailėdami ir be sustojimų, todėl fanatielinimą apibūdinčiau kaip tikrai kokybišką, nepaisant to faktoriaus jog tai daugiau skambėjo kaip rėkimas nei bandymas dainuoti,tačiau mąstyti apie tai laiko nebuvo, nes reikėjo mušti… ką ir padaro Rada kėliniui besibaigiant.  Antrasis kėlinukas taip pat geras visomis prasmėmis… Mes palaikom jie muša. 2:2 po pagrindinio laiko. Per pratęsimus baliejinam,tačiau jėgos po truputi silpsta, bet mes nepasiduodam… Krenta 3 ir 4 golai ko pasekoje čempionai išplėšia iš banginių LFF taurę ir tuo pačiu metu Supertaurę. Tribūną apstoją apsaugininkai ,tačiau mūsiškiai peršoka per tvorą ir įlekia į aikštę, apsaugininkai kažką bando sakyti gauną kėdę dovanų ir kuo galima juos pasveikinti visiškai neprovokuoja jokių atoveiksmių. Apsauga su protu, reta ,bet pasirodo būna. Komanda ateina, pasisveikinam, pakilojam LFF taurę ir kylam namo. Visą kelią nuotaikos geros, nes pirmas trofėjus šį sezoną jau pas mus…

 

6 Responses to “Taurė mūsų 5-ąjį kartą…!!!”

  • Aurimas:

    C’MON PANEVĖŽIETI REGISTRUOKIS IR KELIAUK KARTU PALAIKYTI GERIAUSIOS KOMANDOS. GERA NUOTAIKA, GERAS TUSAS IR PUIKI KELIONE NEI PERGALĘ GARANTUOTA:) INFO GALITE RASTI IR FACEBOOKO GRUPĖJE Pirmoji armada/Ekranas ultras.

  • INFO:

    2010/11m. LFF taurės finalas

    Šį šeštadienį ( 2011.05.14 ) naujajame Alytaus stadione Panevėžio “Ekranas” susitinka su Gargždų “Banga”. Tavo gimtojo miesto klubui reikalingas kaip niekada Tavo palaikymas!!! Nebūk abejingas, keliauk kartu su mumis į Alytų, kur Ekranas sieks penktosios LFF taurės!!!

    Registruokis tel. 8656 66773 arba 865191549

  • dt:

    ..čia šiaip pastebėjimas..;]..kaip čia gaunasi kad keletas skanduočių sutampa jūsų su mūsų..:]..twisted sisters bei porto leone..;]..

  • Aurimas:

    visame pasaulyje jos sutampa:) o tuo labiau pas mus Lietuvoje.

  • dt:

    ..o mes taip stengėmės atsikratyti tų senų ..:]..kaip sakant mados keičiasi,skoniai sutampa..;]]..

  • Kestas:

    Taip jau yra. Jo ,kas gražu tas gražu, nepasiginčysi.

Kitos rungtynės

Išvykų TOP 5
Prisijunk prie Mūsų!