FC „Klaipėda” – FK „Ekranas” 1:4 (2010 03 27)


2010.03.27_Klaipeda-Ekranas


JIS grįžo ! Futbolas! Į mūsų kiemą. Su malonia staigmena ir puikia pergale prieš debiutantę „Klaipėdos“ ekipą.
Diena prieš pirmąsias rungtynes surengtoje FK“Ekranas“ spaudos konferencijoje nebuvome pamiršti. Iš pačio futbolo dievuko – D.Bičkos rankų įteikti simboliniai marškinėliai su 12 numeriu ir užrašu „Pirmoji Armada“. Puiki preliudija į ilgą ištikimą bendravimą. Tarp mūsų – PA – ir mėlynai raudonų klubo. Kartu tai – įsipareigojimas lydėti ekipą ir tribūnoje būti tikru „papildomu“ dvyliktu „žaidėju“ kiekvienose rungtynėse.
Tapo įprasta sezoną pradėti ne namie, ar kurio kito klubo svetimame stadione, o Vilniaus „Sportimos“ manieže. Šeštadienio vakarą į vieną iš tribūnų susirinko 46 “Pirmosios Armados” nariai. Lietuvos ir pasaulio fanscenų nenustebinome, tačiau po rungtynių dėkojo visa komanda už nenutrūkstamą palaikymą. Kartais geriau, kartais prasčiau nuskambėdavome, o rungtynių pradžią pažymėjome mėlynai raudona choreografija – mosuojamos vėliavos ir audeklai dengė visą tribūną.
Apskritai, tai buvo puiki repeticija prieš trečiadienį. Tiek klubui, tiek ir mūsų gerklėms. Turbūt nereikia priminti, jog jau pačioje sezono pradžioje mūsų laukia intriguojantis vyjezdas iki Marijampolės, kur taurėje – principinis varžovas – FBK. Rungtynių tarp šių klubų, kaip kokio finalo, laukdavo visa Lietuvos futbolo padangė. Bekompromisinė kova ir aikštėje, ir tribūnose. Tiek KU, tiek PA pasistengdavo „paruošti namų darbus“ ir sukurti tikrą futbolo atmosferą stadione. Nori prisijugti ir kartu patirti neišdildomų įspūdžių – jungkis prie PA ir keliauk kartu!

Comments are closed.

Kitos rungtynės

Išvykų TOP 5
Prisijunk prie Mūsų!