Iš Kauno grįžome pasidabinę bronza!

1545876_10202524525909331_4760136309671348503_n

Vakar Kaune pasibaigė jau 36-asis Lietuvos futbolo fanų čempionatas, kuriame PA vyrukai parodė ką sugeba išdarinėti su kamuoliu. Į Panevėžį vyrai grįžo su bronzos medaliais rankose. Trumpas aprašymas iš įvykių vykusių Kaune jūsų dėmesiui.

Pirmasis ir principinis varžovas šiame fanČempe buvo turnyro šeimininkai – FBK’ą „Kauno” fanai. Jau 30 sec. prasileidžiam įvartį, apmaudo ir nusivylimo kiekvieno akyse vis daugėjo, bet komanda supratusi, kad norint žengti toliau reikia kovoti ir nepasiduoti. Antrajame kėlinyje į kauniečių vartus krenta trys nuostabūs įvarčiai, visas PA šeimos būrys buvęs salėje nesitramdo džiaugsmu, o komanda pajunta kraujo skonį ir kaip vėliau pamatysime tokiu pat rezultatu, tik nepraleidę įvarčio nukala ir legendinio „Inkaro” fanus. Pirmoji diena baigta, komanda ir ją palaikantys jaučiasi puikiai, salė paliekame iki kitos dienos ryto.

Antroji diena. Pirmasis mačas su jau amžinais grupės varžovais „Skonto” fanais iš Rygos. Latviai nugalimi 3-1. Į ketvirtfinalius žengiam pirmu numeriu grupėje ir susikausim su „Mažeikių Lokiais”. Šis mačas buvo vienas iš sunkiausių ir svarbiausių norint keliauti į pusfinalius. Nervų ir jėgų kainavo daug tiek futbolininkams, tiek juos palaikantiems. Mačas baigėsi minimalia pergale 1-0. PA ekipa keliauja į pusfinalį, kur susitiks su dar vienu principiniu varžovu – „Žalgirio” fanais.

Kaip ir buvo galima tikėtis, kova vyko nuo pirmųjų sekundžių. Pirmieji kaip ir prideda įsiveržiam į priekį mes. Deja, neilgam. Neatlaikę spaudimo, įtampos ir nuovargio pasigauname vieną įvartį po kito ir galutiniame rezultate pralošiame 1-3. Nėra to blogo kas neišeitų į gerą, pralošta kova dėl patekimo į finalą, bet laimėta galimybė pasiimti nors 3 10407020_10202973573850699_5331855675041303578_nvietą.

Mačas dėl trečios vietos vyko su bičiuliais iš Dzūkijos – „Dzūkų Tankais„. Nuožmi ir be kompromisė kova prasidėjo nuo pirmųjų sekundžių. Dzūkų vartininkas traukė kamuolį kaip magnetas, tad pramušti jį sekėsi sunkiai. Du kėliniai baigėsi 2:2 ir laukė 5 min. pratęsimas. Pratęsime pergalę išplėšėme mes – į Pocės vartus pasiuntę kamuolį. Išvargta pergalė ir pagaliau salėje paimti medaliai leido džiaugtis nuostabia akimirka, kai komandos žaidėjai ir juos palaikantys galėjo didžiuotis tai ką sukūrė Kaune.

Apie skaičius. Iš viso per dvi dienas mūsų komanda įmušė 14 įvarčių, prasileido tik 7. Įvarčiais pasižymėjo 6 asmenys. Šio teksto autorius nori padėkoti dviems komandos vėdliams Arminui ir Salvei, kurie sukūrė turbūt gražiausią įvartį šio čempo metu. Kas matė, manau patvirtins!

Galutinis 5 komandų šiame čiampionate yra toks: 1. Atlantas 2. Žalgiris 3. Ekranas 4. Dainava 5. Banga. Įvarčius mušė: Petras 4; Arminas 3; Šernas 2; Matas 2; Tomas 1; Linas 1; Salvė 1

Daugiau nuotraukų ir galutinių rezultatų laukiame www.ultras.lt ir mūsų facebook’o paskyroje.

Visus su pergale ir iki susitikimo jau vasaros fanČempe!

ATNAUJINTA. APIE FANŲ ČEMPIONATĄ MŪSŲ MIESTO DIENRAŠTYJE. SPAUSK!

PAPILDYTA. SPORTAS.INFO APIE FANŲ ČEMPIONATĄ KAUNE. SPAUSK!

FANŲ TURNYRAS FUTBOLO.TV AKIMIS SPAUSK!

KRISTINO ČERNIAUSKAITĖS FOTO ALBUMAS SPAUSK!

One Response to “Iš Kauno grįžome pasidabinę bronza!”

Kitos rungtynės

Išvykų TOP 5
Prisijunk prie Mūsų!