FK Ekranas – FK Sūduva 2014-05-24 (0:2)

10379069_10204174280865842_975769358_n

Į Lietuvą atkeliavo karščiai, o į Aukštaitijos stadioną amžinas varžovas – Sūduva. Dažniausiai futbole „karščiausia“ būna aikštėje kovojant su priešininku dėl kiekvieno kamuolio, šiame mače karšta buvo visur.

Tiek žaidėjai, tiek aktyviausi fanai visas dvi valandas praleido po kaitria iki beprotybės saule. Į PA sektorių susirenka 32 bebaimiai žmonės, kurie palaikė komanda iki pat paskutinės sekundės. Palaikymas ne žybėjo, bet ir nebuvo visiškai apgailėtinas. Gaila, bet kiekviena smagesnė daina atimdavo po gabalą jėgų, kurių į pabaigą ėmė trukti visiems.

Aistros aikštėje virė nuo pirmųjų minučių ir komanda atrodė tikrai smagiai, deja karštis, nuovargis ir klaidos nulėmė rungtynių rezultatą. Pralaimėjimas 0:2 kirto skaudžiai kiekvienam buvusiam stadione.

Padėkojame komandai, jiems dėkoja mums už palaikymą. Stadionas lieka tuščias iki kitų rungtynių. Didžioji dalis PA vyrukų pratęsė vakarą prie šalto alaus ir ČL finalo. To finalo, šio teksto autorius atsisako komentuotiJ

 Dabar A lygoje pertraukėlė, o per ją netruks futbolo. Žais mūsų Lietuvos pagrindinė ir jaunimo rinktinės. Laukite naujienų!

Comments are closed.

Kitos rungtynės

Išvykų TOP 5
Prisijunk prie Mūsų!