VMFD Žalgiris – FK Ekranas 2014-05-21 (1:0)

zalgiris-ekranas-_3

Dar vienas sunkus mačas mūsų jauniesiems talentams baigėsi skaudžiu pralaimėjimu minimaliu skirtumu. Gaila, bet futbolas jau toks sportas, ne visada futbolo dievai padeda laimėti, o šiame mače FKE buvo nusipelniusi bent jau lygiųjų. Komandos užsivedimas, atsidavimas, noras ir ryžtas stebino visus, o skeptikai ir futbolo „ekspertai“ liko it musę kandę, apie autobusą vartuose ir sutriuškinimą 3:0 dabar gali tik patylėt.

LFF stadione aktyviai FKE palaikė 34 asmenys, kurie sukūrė bene geriausią palaikymą šį sezoną. Nuo pat pirmųjų sekundžių PA tribūnoje dainos skambėjo labai garsiai ir kokybiškai. Vienas iš asmenų buvęs kitoje stadiono pusėje teigė, kad kartais girdėjomės garsiau nei P-4. Malonu girdėti tokius žodžius, kai žaidi svečių stadione.

Mačas baigėsi, komanda atėjo padėkoti mums už palaikymą, o mes iš visos širdies jiems padėkojome už nuostabų futbolą. Susėdome į savus transportus ir iškeliavome iš sostinės į gimtąjį miestą.

O dabar norime pranešti, kad visi visi visi privalote būti gegužės 24 d. 18 val. Aukštaitijos stadione ir sukurti dar geresnį palaikymą, nei buvo Vilniuje, nes laukia dar vienas iššūkis – FK Sūduva!

Kristino Č. nuotraukos ČIA!

Pirmyn mėlynai raudoni!

Comments are closed.

Kitos rungtynės

Išvykų TOP 5
Prisijunk prie Mūsų!