FK EKRANAS – VMFD Žalgiris 2014-03-29 15 val.!!!

DSC_0991-vi

TU TIESIOG PRIVALAI BŪTI ČIA!

PASIIMK GRAŽIAUSIAS SPALVAS IR PALAIKYK SAVO MIESTO KOMANDĄ!

PIRMYN MĖLYNAI RAUDONI!

One Response to “FK EKRANAS – VMFD Žalgiris 2014-03-29 15 val.!!!”

  • Mantas:

    Graži šeštadienio popietė ir principinis varžovas tikrai pakėlė nuotaiką ne vienam panevėžiečiui . Ilgai lauktas su dideliu nerimu mačas įvyko . Ir įvyko sakyčiau netikėta baigtimi daugeliui, bet šaunuoliai komandos vyrai ir didelis dėkui vyr. treneriui už varžybų planą.
    Pirmosios Armados vyrukai taip pat ruošėsi šiam mačui, bet laikas parodė ne viskas mums pavyko kaip buvo planuota . Pirmiausiai norėtųsi visų paklausti kaip jie supranta posakį ,,renkamės prie vartų 14.30 , o tribūnoje būname 14.45″ . Nes tai supranta tik jaunimas ir dar keli seni mohikanai. Na bet tai manau su laiku išsiugdysime . O dabar apie patį palaikymą , kurį galima vertinti vienu geresnių šį sezoną . Buvo ir labai puikių palaikymo akimirkų ir buvo momentų kai verkti norėtųsi, lyg ant pagrabo susirinkę . Prieš varžybų pradžią išmetamas konfeti bei uždegami MĖLYNAI RAUDONI dūmai , o ne raudonai mėlyni….Į tribūną susirinko 37 PA vyrukai , mačui vykstant namuose ir prieš Žalgirį toks skaičius tikrai yra mažas. Džiugu , kad vis atsiranda naujokų , jaunų ir tikėkimės su ambicijomis kaip ir mūsų gimtojo miesto klubas . Oponentų ( P4) buvo 2x daugiau ,jų palaikymą sunku vertinti, asmeniškai aš juos girdėjau 4-5 kartus , tarpuose kai mes neskandavome . P4 beje padėkojo PA vyrukams už pagalbą ukrainiečiams iškeldama banerius ,, PIRMOJI ARMADA – AČIŪ KAD NELIKOTE ABEJINGI – ” .
    DABAR VISI REGISTRUOJAMĖS PAS MANE FACEBOOK ARBA TELEFONO 865666773 PAGALBA . O REGISTRUOJAMĖS KELIONEI Į MARIJAMPOLĘ , KELIONĖS Į MARIJAMPOLĘ VISADA YRA SMAGIOS , TAD PUIKI GALIMYBĖ PUIKIAI PRALEISTI ŠEŠTADIENĮ SU FUTBOLU!!!! NELIK ABEJINGAS SAVO GIMTOJO MIESTO KOMANDAI ! PIRMYN MĖLYNAI RAUDONI!

    MES SU EKRANU , VISAD KARTU!

Kitos rungtynės

Išvykų TOP 5
Prisijunk prie Mūsų!