FK Atlantas – FK Ekranas 2013.10.26 (1:1)

Iš pajūrio be taškų…

paklaipedaĮ vieną svarbiausių ir tolimiausių išvykų šeštadienį į Klaipėdą pajuda 20 PA asmenų dar 2 prisijungia Klaipėdoje ir turime gan padorų skaičių tolimame mieste. Klaipėda pasiekiame dar likus geroms porai valandų iki mačo pradžios. Dalis keliavusiųjų patraukia prie jūros, vieni keliauja pietauti, atsigerti gaivinančių gėrimų, o teksto autorius visą laiką praleido vaikščiodamas aplink stadiono teritoriją, grožėdamasis rudenine gamta ir stadionų vaizdais aplinkui. Į sektorių žmonės pradeda rinktis likus 15 min. iki mačo pradžios. Palaikymas garsiai ir be ilgesnių pauzių pirmajame kėlinyje, nors ir 5 min. gavome įvartį į savo vartus. Antrame kėlinyje palaikymas bangavo ir deja į pabaigą ėmė slopti.Beje, pirmą kartą Klaipėdoje, mūsų palaikyme buvo naudojamas ir būgnas, mažesnis nei senasis, bet skambus. Verta paminėti ir vieną įdomų incidentą, kuris nutiko mačo pradžioje. Į mūsų sektorių atkeliauja vyrukas, išgėręs, bet užsivedęs palaikyti komandą. Pirmosiomis minutėmis jis palaikė ir kartu dainavo, o Ekranui praleidus golą, jis ima džiaugtis, kad įmušė Atlantas. Šis sprendimas pasirodė keistas ir sukėlė nepasitenkinimą tribūnoje, tad net Klaipėdos pareigūnai suprato, kad jam čia ne vieta ir vyrukas paliko sektorių, Vyrai stengiasi kovoti aikštėje, o mes tribūnoje. Visų rungtynių metų komanda atrodė labai gerai, deja pritrūko elementarios sėkmės. Du virpstai ir kelios neišnaudotos progos lėmė, kad iš Klaipėdos grįžome be taškų ir antros vietos šiais metais nebus.

Auksinio jaunimo kova dėl aukso…

padubleSekmadienį 14 val. PA vyrukai rinkosi PFA stadione kur savo balsais palaikė jaunuosius talentus. Į sektorių susirenka apie kelias dešimtis žmonių, kurie tikėjosi pamatyti kaip dubleriai tampa čempionais, bet..Svečiai iš Pajūrio atsiveža pagrindo žaidėjus kovai su mūsų jaunimu, tai turbūt jiems ir pakiša koją. Rungtynės pralaimimos 0:2. Ačiū vyrukai už kovą ir praleistą popietę su futbolu!

 

 

 

 

Ačiū visiems keliavusiems šį savaitgalį futbole!

Dabar susitiksime paskutiniame namų mače lapkričio 2d. 18 val. Panevėžyje, kovoje su Šiauliais! Laukia daug šviesų ir daug garso! Pažadame! Ateik ir atsivęsk draugą!

Pirmyn mėlynai raudoni!

Comments are closed.

Kitos rungtynės

Išvykų TOP 5
Prisijunk prie Mūsų!