FK Sūduva – FK Ekranas 2013.10.05 (0:0)

Nuotykiai ir lygiosios Majamyje…

pa marei 2Šiltą šeštadienio popietę į Marijampolę pajuda 18 PA atstovų. Prie Kauno vienas asmuo paleidžiamas „tranzui” į Klaipėdą, bet už kelių kilometrų prisijungia kitas PA narys. Marijampolė pasiekta likus geram pusvalandžiui iki mačo, kur prisijungia ekipažas iš Vilniaus ir sektoriuje turime 22 asmenis. Palaikymas pradedamas garsiai su mėlynai raudonais dūmais ir padorų lygį išlaikė beveik visą pirmą kėlinį. Aikštėje komanda atrodo galingai, gyvybingai ir su ugnimi akyse. Trenerių štabo sprendimu aikštėje pasirodė itin jauna sudėtis, kuri po mačo tiek mums, tiek visiems mačiusiems paliko gerą įspūdį. „Mūsų balsai – treneriams į ausis” – tokią mintį galima buvo išgirsti prieš mačą, kai ant vejos nebematėme mūsų jau pavargusių „senelių„,o noru žaisti degantį jaunimą. Antras kėlinukas prasidėjo abiejų komandų noru įmušti, bet nei mums, nei Sūduvai įmušti nepavyko, nors atakų pavojingų buvo sukurta vos keletas. Palaikymas antrame kėlinyje buvo kiek prastesnis, nei pirmame. Daugiau energijos žmonės skyrė pašaliniams dalykams. Reikia pripažinti, kad nors žmonių kiekis nebestebina, bet be būgno dainuoji greitesnius ir linksmesnius gabalus darosi sunku, o ir paploti nebe visi sugeba.

Rungtynės baigėsi lygiosiomis, reikia tikėtis, kad jų ateityje užteks, o komandą rankų nenuleis ir kovos iki paskutinio teisėjo švilpuko lapkričio 9d. Tauragėje. Na, o dabar apie tai, ką vieni matė per TV, antri skaitė internete, treti patys dalyvavo.

Sušvilpus finaliniam teisėjo švilpukui kaip visad dėkojome komandai, o jie mums. Vienas PA narys žaidėjus sveikino būdamas ant žaliosios vejos, paspaudė rankas, persimetė keliomis frazėmis, padėkojo už kovą ir keliavo atgal į sektorių. O tada…vienam apsaugos komandos (dėsime pastangas, kad jo veidą išvystų ir kiti) „Kvintencija” darbuotojui šovė mintis, kad reikia panaudoti dujas prieš minėtąjį asmenį. Taip jis ir padarė. Tik deja ne laiku ir ne vietoje. Po šio veiksmo įvyko didesnis ir skaudesnis incidentas šios apsaugos firmos atstovams, kurie tikėkimės pasimokė ir kitą kartą elgsis taip kaip turi elgtis.

Na, o kelionė namo buvo įdomi. Netilo kalbos, juokai, gėrimai. Panevėžys pasiektas jau naktį. Vieni patraukė namo, kiti toliau tęsti savaitgalio.

Ačiū visiems, kurie vakar buvo kartu!

P.S A.C.A.B

P.S.S Laukite tęsinio:)

Pirmyn mėlynai raudoni!

Comments are closed.

Kitos rungtynės

Išvykų TOP 5
Prisijunk prie Mūsų!