VMFD Žalgiris – FK Ekranas 2013.09.25 (3:0)

DSC_0189-viDar vienas kritimas žemyn ir auksas jau toli toli…

Trečiadienį sostinės LFF stadione mėlynai raudoną klubą palaikė 28 PA atstovai. Apie žaidimą tiesiog nėra ką kalbėti, kelios neišnaudotos progos, jėgos, greičio, individualių sugebėjimų trūkumas buvo matomas aikštėje. Keletas žodelių apie palaikymą. Palaikymas po mačo kėlė dvejopas emocijas. Vieni teigė, kad palaikymas padorus ir vietomis gerai suskambantis, kiti vertino kaip prastą. Kiekvienas turėjo savo nuomonę, o šio teksto autorius dešimties balų skalėje palaikymą įvertino silpnam aštuonetui. Būgnininko ir būgno nebuvimas, neleido užkurti dar geresnio palaikymo, o vis mažėjantis entuziazmas baiginėjantis mačui padarė savo. Antro kėlinio pradžioje buvo bandymas užvesti komandą kovai pasitelkiant truputėlį pyro, deja mūsų balsai ir pastangos nepadėjo, sostinės klubui pralošta 3:0. Atgal kelionė namo vyko ramiai, namai pasiekti vėlią šaltą naktį.

Daugiau nuotraukų Kristinos Č. albume. Spausk!

Na, o A lyga vis dar nesibaigė ir kova dėl medalių tuo labiau. Šį sekmadienį, rugsėjo 29 d. 19 val.  namuose susitinkame su Bangos ekipa. Visų mūsų palaikymas būtinas!

Taip pat primename, kad yra ištraukti LFF Taurės aštunfinalio burtai. FKE burtai lėmė, kad susikausime su Šiaulių ekipa. Išvyka laukia spalio 2 d. mačo pradžia 18 val. Išvykimas planuojamas ~16 val. Sekti naujienas galite mūsų facebook’o paskyroje čia!

Comments are closed.

Kitos rungtynės

Išvykų TOP 5
Prisijunk prie Mūsų!