Lietuva – Lichtenšteinas 2013.09.10 (2:0)

DSC_0388-viPagaliau pergalė! Lietuviai pagaliau parodė, kad moka žaisti futbolą ir nugalėjo. Du gražūs įvarčiai, galėjo drąsiai būti dar du..Po beveik metų pertraukos pagaliau išplėšę pergalę keliavome linksmi namo.

Šią pergalę pamatė NET 6 PA vyrukai. 4 žmonių ekipažas iš Panevėžio ir dar 2 vaikinai prisijungė Marijampolėjė. Daug kas klausinėjo ir stebėjosi kodėl toks mažas skaičius mūsų stebėjo šį mačą stadione? Atsakykite patys sau, o aš dar ir užvesiu ant kelio! Atsakymai: darbai,studijos, pamokos, pinigai, tingėjimas, apatiškumas ir dar galima būtų vardinti, o prie šitų visų priežasčių daugiausiai prisidėjo mūsų visų „mylima” LFF. Rinktinės mačas, viduryje savaitės, stadione turinčiame apšvietimą 18.30 val. Paaiškinkite kur logika? Man primena ANTIFUTBOLO veiklą, nei norą ji populiarinti. Palaikymas – prastas, nors mačo gale pyro šou jį kažkiek pakėlė iš numirusių. Apie priežastis kodėl jis toks buvo sunku rašyti, tiesiog reikia iš klaidų mokytis ir tobulėti. Su finaliniu švilpuku žaidėjai ateina pas mus, dešimtinė pasileidžia pas juos „medžioti” maikučių, kiti iš paskutinių balsų dėkoja komandai!

Po mėnesio rinktinės vėl žais Lietuvoje, tad planuokitės studijas, darbus ir lėksime palaikyti!

Kristinos Č. nuotraukos ČIA.

O dabar apie artimiausius įvykius. Sekmadienį susitinkame su FK Dainava! Mačo pradžia 19 val. Kaip žinia į FKE grįžo Marko, tad privalome jį pasitikti kaip pridera! Ateik į PA sektorių, pasiimk draugą ir gerą nuotaiką! Pirmyn mėlynai raudoni!

 

Comments are closed.

Kitos rungtynės

Išvykų TOP 5
Prisijunk prie Mūsų!