LFF taurė: Panevėžio „Ekranas” – Vilniaus „REO” (2:0) 2012.04.25

Trečiadienis balandžio 25diena, renkamės  Draugystės stadione, atsakomasis mačas su REO, valandai likus iki rungtynių nieko gero nežada palaikymo atžvilgiu ,zmonių susirinkę ~10 . Laikas irgi nelabia tinkamas,daug kas darbų nebaigę.Atėjo mačo pradžia.  Žaidėjai jau keliauja i  aikštelę,o  tribūnoje vis dėl to  30 veidų susirinko. Tarp kurių buvo malonu pamatyti  ponaitį B.,kuris buvo pargrįžęs  iš už marių jūrų.

Švilpukas nuaidi,pradedam palaikimą, palaikimas nelabai ispūdingas ,su tam tikromis pertraukelimis skanduojame tai garsiau tai tyliau.Žaidimas  mūsų naudai ,ko pasekoje 45minutę pasižymi  Velička, nors mums pasirodė kad įvartį įmušė Kavaliauskas. Taip baigėsi pirmasis kėlinys.

Antrajame kelinyje šioks toks pagyvėjimas jaučiasi tribunoje.  Ir  praėjus keletai minučių  vėl pasižymi Velička.  2:0 mūsų naudai. Žaidimas artėja i pabaiga. Palaikimo kokybė nepasikeitė. Visi laukia rungtynių pabaigos su ta mintim ,kur bus galima paveizėti čempionų lygos rungtynes.  Taigi mes jau LFF FINALE!!!!!!!

Comments are closed.

Kitos rungtynės

Išvykų TOP 5
Prisijunk prie Mūsų!