Europa League: FK „Ekranas” – FC „Hapoel” (1:0) 2011.08.18

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mačas namie prieš žydus… Atrodo turėtų būti  intriguojantis ir pritraukiantis pilną stadioną ,bet… kaip bebūtų keista, mūsų išrankiam lietuviškam futbolo mylėtojui įdomu tik ČL. Mat mes tiek matėme Europinio futbolo ,kad Europos lyga mums atrodo žemas lygis… Keletą žydų mieste jau šlaistėsi dieną iki mačo, tačiau draugų susirasti jiems nelabai sekėsi. Į mačą jų atslenka apie 20. Išsikabina banerius ir bando palaikyti savo komandą. Mūsiškių apie ~40. Mačo pradžioje konfeti ir pradedame dainuoti. Mačas gana lygus, tiek žydai tiek mes kažko įspūdingo nerodome. Antrajame kėlinuke padarom mažą choreo su vėliavom. Laikas bėga ir 83 min Samusiovas smeigia golą taip sukeldamas euforiją Aukštaitijos stadione. Laimės dėka rezultatas nepakinta ir pergalė namuose. Gale mačo įvyksta menkas incidentas su žydų žaidėjais,bet išsprendžiam šį reikalą.

P.s. svarbu žydai taip lengvai iš Panevėžio neišvyko.

5 Responses to “Europa League: FK „Ekranas” – FC „Hapoel” (1:0) 2011.08.18”

  • Labai šaunus palaikymas buvo iš pradžių, bet antro kėlynio pabaigoje, kažkaip nutilo viskas, ir girdėjosi tik žydų būgnai :D.

  • Marius:

    Viskas buvo zjbs . sitos rungtynes geriausios kuriose esu buves !@@%^*&#@$%^&

  • to Mantas.A:

    kad kaip tik 2 gale po ivarcio paselom. O kitas dalykas be pertrauku atfanatelinom 90 min….

  • Ba:

    ypac po ivarcio 😉

  • Lukasss:

    UEFA tai į visas einu tikrai idomu ir i a lygos kai kurias kai žalgiris,šuduva,šiauliai,banga,tauras atvaro, bet tikrai žemas lygis ir neįdomios rungtynes kai atvažiuoja tokios kiemo komandos kaip Atlantas nu nėra vapšie įdomumo žiūrėt į tokias rungtynes. Norit pykit norit ne tik savo nuomone išsakiau :), nieko įžeisti nenorėjau.

Kitos rungtynės

Išvykų TOP 5
Prisijunk prie Mūsų!