Champions league: FK „Ekranas” – FC „BATE” Borisov (0:0) 2011.07.26

Niekas neprarasta. Viltis miršta paskutinė… Tokia mintis sukosi po teisėjo švilpuko mačo pabaigoje. Antra savaitė iš eilės ČL mačai. Kažkas neįprastai malonaus. Vos sužinojome varžovą ir prasidėjo istorijos,bet  gerai sakoma ,kad „Iš didelio debesies – mažai lietaus”. Dar dieną prieš mačą pasivaikščiojus po Panevėžį galima buvo išvysti tik Bate žaidėjus. Nors pasak pačio klubo jie užpirko keletą autobusų fanams.

Mačo diena… Kaip ir dieną prieš tai mieste ramu… Bet jau matyti fanai su geltonai mėlynais marškinėliais ir skaniu lietuvišku alumi rankose. Aišku teko sutikti ir keletą pavienių skustų galvyčių su bintu ant vienos rankos… tik neaišku ką šiuo savo žestu norėjo parodyti. Taigi ir apie intro į mačą nelabai yra ką pasakoti.

Mačas… Į rungtynes susirenka virš 50 PA narių  ( kas labai nustebino ir mus pačius… mačas juk neeilinis ) bei sausakimšas Aukštaitijos stadionas. Batistų matosi apie 70 gal kiek daugiau, tačiau ir iš tų pačių nemaža dalis sėdi. Rungtynės prasideda,o mes kimbame į darbą ir kuriame palaikymą pagal galimybes. BATE taipogi. Gal po 10 minučių matome papildymą BATE sektoriuje, kuris „pasipuošia” banerių „Lads from Riga” bei vienu neaiškios kilmės baneriu. Po kurio laiko iškyla ir kiek netikėtas baneris… Baltai raudonas su užrašu „Polska” bei raudonai mėlynas „Zaparoze”… Ir kas po velnių sakėt,kad Lietuvoje futbolas nepopuliarus…? Net svečiai iš kitur atvažiuoja pažiūrėt. Pačios rungtynės nieko ypatinga… laikas bėgo ,o rezultatas nepakito visas 90 minučių. 0:0 ir aišku ,kad niekas neaišku. Rungtynės baigiasi ,o tauta patraukia pamynėti šios futbolo šventės.

18 Responses to “Champions league: FK „Ekranas” – FC „BATE” Borisov (0:0) 2011.07.26”

Kitos rungtynės

Išvykų TOP 5
Prisijunk prie Mūsų!